înscrie-te și urmărește înregistrarea

Workshop: Valori și misiune personală

În acest workshop vom explora o nevoie umană fundamentală - nevoia de sens. Vom discuta de ce este esențial să conștientizăm care sunt valorile care ne ghidează (de multe ori inconștient) fiecare decizie și acțiune și vom descoperi care sunt cele mai importante valori ale fiecăruia dintre noi.

De asemenea, vom parcurge un exercițiu de explorare a misiunii personale (acel ‘de ce’ al fiecăruia dintre noi care, atunci când este asumat, ne poate da direcție și hrăni motivațiile intrinseci).

Write your awesome label here.

Ce vei învăța?

  • Care sunt valorile tale și cum le trăiești zi de zi?
  • Ce sunt valorile personale și de ce contează?
  • Misiunea personală - “de ce”-ul pe care nu îl găsim, ci îl construim.
Write your awesome label here.

Facilitat de 

Alis Anagnostakis

PhD, PCC
Fondator & Director Executiv, Vertical Development Institute
Alis este facilitator, executive coach și cercetător în psihologia dezvoltării adulților. Alis este fondatorul Vertical Development Institute - o organizație internațională (cu sediul central în Australia), dedicată studiului și practicii dezvoltării verticale. De peste 15 ani, însoțeste adulți în drumul lor de creștere interioară și lucrează cu lideri și echipe în proiecte de transformare organizațională.

Alis este coach acreditat de Federația Internațională de Coaching la nivel PCC (cu peste 3000 de ore de practică), este trainer și mentor pentru coachi profesioniști, are un Master in Psihologie Pozitivă aplicată (de la IE University, Spania) și un Doctorat în dezvoltarea verticală a adulților și leadership transformațional (de la USC Australia).
In programul doctoral, Alis a studiat un grup de 180 de lideri din 100 de organizații private, guvernamentale și non-guvernamentale, în cadrul unuia dintre cele mai mari programe de leadership din Australia și Noua Zeelandă. Focus-ul cercetării a fost transformarea psihologică care are loc atunci când adulții sunt confruntați cu situații care le răstoarnă fundamental convingerile despre viață - așa numita "dezvoltare verticală" către mai multă maturitate și înțelepciune.  

Cea mai mare speranță a lui Alis, ca cercetător-practician, este să creeze punți între știință și practică în domeniul educației adulților și să-și aducă contribuția la inovație în programele de învățare organizațională, ajutând la educarea liderilor de mâine. Alis speră să contribuie la un curent mai larg de re-inventare a modurilor în care putem ajuta adulții să trăiască și să continue să crească conștient pe tot parcursul vieții.

Alte programe care te-ar putea interesa

Iată mai jos catalogul nostru de cursuri în limba română. Pentru cursurile în limba engleză click pe meniul 'Programs' de mai jos.