Write your awesome label here.

Bine ai venit în biblioteca de programe în limba română!

Explorează webinariile, workshop-urile și programul nostru online de certificare în dezvoltare verticală pentru coachi. 
INTEGREAZă știința dezvoltării adulților în coaching-ul tău

Program de Certificare: Dezvoltare Verticală Pentru Coachi și Lideri

Un curs online care traduce cele mai noi cercetări despre dezvoltarea psihologică a adulților în practici și unelte pe care coachii, facilitatorii și liderii le pot implementa imediat în munca lor. Acreditat de Federația Internațională de Coaching.

Write your awesome label here.
Acest program, unic în România, aduce în repertoriul coachilor, facilitatorilor, profesioniștilor L&D și liderilor un set de teorii și tehnici cu potențial transformator. Programul încorporează cercetări de ultimă oră din domeniul psihologiei dezvoltării adulților prin stadii succesive de complexitate (un subiect nou la nivel global și de mare actualitate pentru organizații).

Focus-ul programului este pe aplicațiile practice ale teoriilor dezvoltării. Te invităm să testezi, să experimentezi, să pui în practică fiecare concept, să începi explorarea cu tine însuți/însăți, și apoi să duci lecțiile în lucrul cu clienți în coaching, cu echipe sau în proiecte de învățare organizațională.

Facilitatori

Write your awesome label here.

Carmen Sidon

B.A. Psych, MCC
Director de Programe în limba română, Vertical Development Institute

Carmen este coach, trainer și facilitator de experiențe transformatoare, lucrând individual, cu echipe și organizații în procesele lor de creștere. Misiunea ei este crearea de spații sigure de introspecție, în care clienții își pot explora și accesa resursele și le pot apoi transforma în pași concreți către obiectivele care contează pentru ei.

Carmen are 13 ani de experiență în poziții de leadership, din care 6 conducând echipe mari (peste 150 de angajați). De mai bine de 5 ani, Carmen creează și faclitează programe de dezvoltare pentru echipe și organizații și are peste 2000 de ore de experiență ca și coach, lucrând cu lideri la toate nivelurile, în peste 10 țări.

Carmen este absolventă de sociologie și psihologie (cu o lucrare de licență centrată pe studiul dezvoltării verticale a adulților). Este accreditată de Federația Internațională de coaching la nivelul Master Certified Coach (MCC) și are certificări în Programare Neuro-lingvistică, Coaching pentru dezvoltare și Instrumente de transformare culturală. Carmen este membră în echipa de conducere a Vertical Development Institute și este facilitator principal pentru toate programele VDI în limba română.

În munca ei ca și coach, Carmen este ghidată de principiul fundamental al încrederii necondiționate în potențialul fiecărui client de a descoperi, în ritmul său, resurse și abilități noi și a naviga cu succes provocările cu care se confruntă. Rolul coach-ului, in viziunea ei, este de a pune întrebări curioase, care deschid noi perspective și facilitează dezvoltarea verticală.
Write your awesome label here.

Alis Anagnostakis

PhD, PCC
Fondator & Director Executiv, Vertical Development Institute

Alis este facilitator, executive coach și cercetător în psihologia dezvoltării adulților. Alis este fondatorul Vertical Development Institute - o organizație internațională (cu sediul central în Australia), dedicată studiului și practicii dezvoltării verticale. De peste 15 ani, însoțeste adulți în drumul lor de creștere interioară și lucrează cu lideri și echipe în proiecte de transformare organizațională.


Alis este coach acreditat de Federația Internațională de Coaching la nivel PCC (cu peste 3000 de ore de practică), este trainer și mentor pentru coachi profesioniști, are un Master in Psihologie Pozitivă aplicată (de la IE University, Spania) și un Doctorat în dezvoltarea verticală a adulților și leadership transformațional (de la USC Australia).
In programul doctoral, Alis a studiat un grup de 180 de lideri din 100 de organizații private, guvernamentale și non-guvernamentale, în cadrul unuia dintre cele mai mari programe de leadership din Australia și Noua Zeelandă. Focus-ul cercetării a fost transformarea psihologică care are loc atunci când adulții sunt confruntați cu situații care le răstoarnă fundamental convingerile despre viață - așa numita "dezvoltare verticală" către mai multă maturitate și înțelepciune.  

Cea mai mare speranță a lui Alis, ca cercetător-practician, este să creeze punți între știință și practică în domeniul educației adulților și să-și aducă contribuția la inovație în programele de învățare organizațională, ajutând la educarea liderilor de mâine. Alis speră să contribuie la un curent mai larg de re-inventare a modurilor în care putem ajuta adulții să trăiască și să continue să crească conștient pe tot parcursul vieții.

cE SPUN PARTICIPANȚII NOȘTRI

Valoros | Inspirațional | Experiențial | Provocator

Combinația dintre descoperirea posibilităților aproape nelimitate ale VD, explicațiile clare ale literaturii științifice, invitația la o practică reflectivă susținută, entuziasmul și expertiza lui Alis, sesiunile de mentorat de grup captivante, și uneltele relevante și ușor de implementat - toate fac ca această călătorie să fie o experiență de neuitat și transformatoare.


Vă încurajez să porniți pe acest drum inspirațional al dezvoltării, din care am ieșit schimbată și dornică să descopăr mai mult.


DR. MARTINE GEORGE
COACH EXECUTIV ȘI SUPERVIZOR, PROFESOR, CERCETĂTOR ÎN COACHING


Înainte de acest curs, vedeam dezvoltarea verticală ca pe un parcurs liniar. Programul mi-a dezvăluit complexitatea sa, îmbogățindu-mi coaching-ul cu perspective aplicabile imediat și influențând vizibil dezvoltarea clienților mei.

Unic în abordarea sa, cursul integrează cu măiestrie dezvoltarea verticală în practicile de coaching, marcând un salt semnificativ în evoluția mea profesională. 

BRANDON JENKINS
COACH EXECUTIV

Acest curs a fost neprețuit atât la nivel profesional, cât și personal. M-a introdus într-un cadru unic, cu activități practice pe care le-am integrat imediat în coaching și mi-a oferit metode noi de a-mi sprijini clienții. 


La nivel personal, mi-a oferit ocazia să reflectez și să cresc ca ființă umană care a ales să facă coaching executiv.


Pentru un curs online autoghidat, există interacțiuni regulate și foarte personale cu facilitatorul. Nu ești lăsat să te întrebi 'oare cum mă descurc?', și ești încurajat să intri în dialog, să vii cu întrebări și primești clarificări. Sesiunile de mentorat au fost minunate. A fost grozav să conectez cu colegi din medii diverse, din experiența cărora am învățat enorm.

MARIA ELIADIS
COACH ȘI MENTOR

Acest curs este, de departe, unul dintre cele mai bune pe care le-am parcurs de-a lungul a decenii întregi de învățare și dezvoltare profesională. Modul după modul, ești ghidat în interiorul Sine-ului, iluminând simultan lumea exterioară și relațiile de ani de zile cu familia, prietenii și clienții.


Cursul a consolidat, de asemenea, multe alte învățături anterioare într-un 'tot' nou. Deși am finalizat cursul, simt că mi-a fost stimulată curiozitatea de a continua să învăț mai multe despre mine și despre ceilalți— încă un pas în procesul nesfârșit de a explora ființa umană.

DINA ZAVRSKI-MAKARIC
COACH EXECUTIV

Îmi place modul în care cursul de Dezvoltare Verticală ancorează fiecare modul în reflecție și experiență.


Face învățarea personalizată și extinde modul în care te vezi pe tine însuți și modul în care îți vezi clienții, oferindu-ți totodată spațiul să vii cu propriile experimente practice pentru a testa modelele și abordările învățate.

BELINDA FORMAN
DIRECTOR DE HR, COACH ACREDITAT

Cursul este autoghidat, însă oferă feedback personalizat și oportunitatea de a participa la sesiuni de mentorat extrem de valoroase, care aduc teoria, resursele și metodele la viață.


Dacă ești pasionat de intersecția între știință și practică în coaching și-ți dorești să aplici această învățare deopotrivă în viața personală, dar și în slujba devenirii tale ca și coach - cursul ăsta este pentru tine!

SARAH MAYHEW
COACH EXECUTIV

Acesta este mai mult decât un curs, a fost o adevărată călătorie de dezvoltare! Tot ceea ce am învățat nu m-a ajutat nu doar să mă înțeleg mai bine, dar m-a și inspirat să creez un spațiu mai fertil pentru creșterea clienților mei.


Feedback-ul personalizat primit la fiecare temă de reflecție este neprețuit! Dacă ești în căutarea unui program susținut de cercetare, împreună cu un spațiu sigur pentru a explora dileme complexe și pentru a învăța cu și de la o comunitate curioasă și generoasă - nu mai căuta, acesta este cursul potrivit!

ANDRA OLARU
LIDER ȘI COACH
Drag to resize

Burse

La VDI ne propunem să democratizăm dezvoltarea personală și profesională făcând-o accesibilă profesioniștilor din zona de educație și non-profit - acei oameni care deseori oferă atât de mult societății și din păcate, prea des, nu au acces la programe educaționale de calitate din cauza costurilor prohibitive. 

Pentru acești oameni oferim burse pe baza unui "schimb de energie". Iată cum funcționează: 

Ne scrii și ne povestești despre munca ta în sectoarele menționate mai sus și cum îți propui să folosești conținutul cursului. Apoi ne spui, cu bună credință, cât poți contribui din costul programului. Alegi o contribuție care să fie suficient de semnificativă încât să te simți motivat să valorizezi învățarea și să muncești pentru a parcurge integral programul, dar în același timp o contribuție care să nu devină o povară financiară pentru tine.  Noi ne angajăm să acoperim restul. 

Când aplici pentru bursă, te rugăm să folosești adresa de mail de la locul de muncă din zona educație/non-profit. 

Contacteaz-o pe Carmen Sidon la carmen@verticaldevelopmentinstitute.com pentru detalii (sau click pe butonul de mai jos).